Léim chuig an ábhar
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
CASTA
  • Elaboración de embutidos
  • Luaigh é seo
  • Seol mar théacs é seo
  • Seol é seo mar r-phost
  • Priontáil
  • Easpórtáil taifead
    • Easpórtáil chuig RefWorks
    • Easpórtáil chuig EndNoteWeb
    • Easpórtáil chuig EndNote
  • Buan-nasc
Elaboración de embutidos

Elaboración de embutidos

Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Ramos TTito, Margarita
Formáid: LEABHAR
Teanga:Spanish
Ábhair:
Emtutidos
Conservación de alimentos
Embutidos crudos
Embutidos escaldados
Embutidos cocidos
Hambuerguesas
  • Stoc
  • Cur síos
  • Míreanna comhchosúla
  • Amharc foirne

Míreanna comhchosúla

  • Elaboración de productos cárnicos: industrias rurales
  • Fabricación fiable de embutidos: guía para el técnico
    de réir: Frey, Werner
  • Estudio tecnológico de la carne que se expende en Cuenca para la elaboración de embutidos
    de réir: Ambuludí Sigcho, Angel, et al.
    Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
  • Elaboración de embutidos frankfurt a partir de la carne de pollo
    de réir: Guerrero F., José
    Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
  • Elaboración de embutidos emulsionados y no emulsionados utilizando inulina como sustituyente parcial de la grasa de cerdo
    de réir: Sánchez Merchán, Christian David, et al.
    Foilsithe / Cruthaithe: (2016)

Roghanna cuardaigh

  • Stair cuardach
  • Cuardach Casta

Aimsigh tuilleadh

  • Brabhsáil an chatalóg

Cabhair uait?

  • Leideanna cuardaigh
  • Cuir ceist ar leabharlannaí
  • CCanna