Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Elaboración de embutidos
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Elaboración de embutidos
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Ramos TTito, Margarita
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Emtutidos
Conservación de alimentos
Embutidos crudos
Embutidos escaldados
Embutidos cocidos
Hambuerguesas
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Elaboración de productos cárnicos: industrias rurales
Fabricación fiable de embutidos: guía para el técnico
de réir: Frey, Werner
Estudio tecnológico de la carne que se expende en Cuenca para la elaboración de embutidos
de réir: Ambuludí Sigcho, Angel, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
Elaboración de embutidos frankfurt a partir de la carne de pollo
de réir: Guerrero F., José
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
Elaboración de embutidos emulsionados y no emulsionados utilizando inulina como sustituyente parcial de la grasa de cerdo
de réir: Sánchez Merchán, Christian David, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2016)