Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Gastronomía profesional para e...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Gastronomía profesional para establecimientos e instituciones
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Coffman, James páginas
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Gastronomía
Planificacion del memu
Como servir la mesa
Elaboracion de alimentos
Stoc
Cur síos
Clár na nÁbhar
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Gastronomía profesional: alimentos e higiene
de réir: Richardson, Treva M.
Procesos de elaboración de alimentos y bebidas
de réir: Sánchez Pineda de las Infantas, María Teresa
Generación de propuestas gastronómicas responsables con el uso de productos orgánicos basadas en el concepto de la eco-gastronomía
de réir: Uyaguari Quichimbo, Manuel Andrés
Foilsithe / Cruthaithe: (2023)
Manual de administración y gastronomía /
de réir: Sánchez Anaya, Esteban
Foilsithe / Cruthaithe: (2016)
Manual de buenas prácticas en el proceso de eleboración de alimentos en Hosteria Jardín del Valle
de réir: Arias Rojas, Sonia Jackeline