Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Leche y productos lácteos:
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Leche y productos lácteos: transformación y tecnologías / Volumen 2 /
Bibliografiske detaljer
Andre forfattere:
Luquet, Francois M.
(coordinador)
,
Calvo Rebollar, Miguel
(traductor)
,
Sevillano Calvo, Emilia
(traductor)
Format:
Bog
Sprog:
Spanish
Udgivet:
Zaragoza:
Acribia,
1993.
Udgivelse:
Primera edición.
Fag:
Lacteos
Alimentos
Beholdninger
Beskrivelse
Indholdsfortegnelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Elaboración de productos lácteos
af: Meyer, Marco R.
Elaboración, producción y comercialización de derivados lácteos / Marilyn Aurora Buendia Molina, coordinadora.
Udgivet: (2016)
Vacas leche y sus derivados /
af: Diggins, Ronald V.
Udgivet: (1961)
Tecnología de los productos lácteos
Elaboración de productos lácteos /
Udgivet: (2001)