Joan edukira
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Hizkuntza
EBSCO Discovery Service
Eremu guztiak
Izenburua
Egilea
Gaia
Sailkapena
ISBN/ISSN
Etiketa
Bilatu
Aurreratua
Historia de la cocina de Cuenc...
Erreferentzia bihurtu
SMS
Bidali
Imprimir
Erregistroa esportatu
Nora RefWorks
Nora EndNoteWeb
Nora EndNote
Permanent link
Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX
Show other versions (1)
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia:
Cordero Muñoz, María Alejandrina
Formatua:
Thesis
Liburua
Hizkuntza:
Spanish
Gaiak:
Historia de la cocina cuencana
Cocina cuencana
Cuenca y su cocina historia
Gastronomía cuencana
Tesis en historia y geografia
Aleari buruzko argibideak
Deskribapena
Other Versions (1)
Antzeko izenburuak
MARC erregistroa
Antzeko izenburuak
Historia de la cocina cuencana en la segunda mitad del siglo XX
nork: Sotomayor Dávila, Daniela Patricia
Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX
nork: Cordero Muñoz, María Alejandrina
Argitaratua: (2014)
Influencia de las mujeres en el desarrollo de la gastronomía cuencana del siglo XXI
nork: Cabrera Coellar, Ana Carolina
El sabor de los recuerdos
nork: Vintimilla de Crespo, Eulalia
El Sabor de los recuerdos
nork: Vintimilla de Crespo, Eulalia