Joan edukira
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Aurreratua
  • Historia de la cocina de Cuenc...
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
  • Permanent link
Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX

Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX

Show other versions (1)
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Cordero Muñoz, María Alejandrina
Formatua: Thesis Liburua
Hizkuntza:Spanish
Gaiak:
Historia de la cocina cuencana
Cocina cuencana
Cuenca y su cocina historia
Gastronomía cuencana
Tesis en historia y geografia
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Other Versions (1)
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Antzeko izenburuak

  • Historia de la cocina cuencana en la segunda mitad del siglo XX
    nork: Sotomayor Dávila, Daniela Patricia
  • Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX
    nork: Cordero Muñoz, María Alejandrina
    Argitaratua: (2014)
  • Influencia de las mujeres en el desarrollo de la gastronomía cuencana del siglo XXI
    nork: Cabrera Coellar, Ana Carolina
  • El sabor de los recuerdos
    nork: Vintimilla de Crespo, Eulalia
  • El Sabor de los recuerdos
    nork: Vintimilla de Crespo, Eulalia

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ