Hoppa till innehåll
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avancerad
  • Historia de la cocina de Cuenc...
  • Hänvisa
  • Textmeddelande
  • Skicka per e-post
  • Skriv ut
  • Exportera posten
    • Exportera till: RefWorks
    • Exportera till: EndNoteWeb
    • Exportera till: EndNote
  • Permanent länk
Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX

Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX

Visa andra versioner (1)
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman: Cordero Muñoz, María Alejandrina
Materialtyp: Lärdomsprov Bok
Språk:Spanish
Ämnen:
Historia de la cocina cuencana
Cocina cuencana
Cuenca y su cocina historia
Gastronomía cuencana
Tesis en historia y geografia
  • Beståndsuppgifter
  • Beskrivning
  • Andra versioner (1)
  • Liknande verk
  • Katalogiseringsuppgifter

Liknande verk

  • Historia de la cocina cuencana en la segunda mitad del siglo XX
    av: Sotomayor Dávila, Daniela Patricia
  • Historia de la cocina de Cuenca en la primera mitad del siglo XX
    av: Cordero Muñoz, María Alejandrina
    Publicerad: (2014)
  • Influencia de las mujeres en el desarrollo de la gastronomía cuencana del siglo XXI
    av: Cabrera Coellar, Ana Carolina
  • El sabor de los recuerdos
    av: Vintimilla de Crespo, Eulalia
  • El Sabor de los recuerdos
    av: Vintimilla de Crespo, Eulalia

Sökalternativ

  • Sökhistorik
  • Avancerad sökning

Sök mera

  • Bläddra i katalogen

Behöver du hjälp?

  • Söktips
  • Fråga biblioteket
  • Vanliga frågor